[error-SH-searchBar()]

 

Over het bedrijf

Over het bedrijf

JONG & GEDREVEN

Wat doe je als je de kans krijgt om een bedrijf met een rijk verleden, eigen karakter en doorgroeimogelijkheden over te nemen? Dan pak je die uitdaging met beide handen aan! En dat is nu precies wat onze collega Niels van de Vondervoort heeft gedaan. 

In het jaar 2021 heeft Niels, gesteund door zijn vriendin Anoek, het bedrijf aan de Spoordonkseweg overgenomen van John & Marja Schepens. Een bedrijf waarvan de eerste steen is gelegd in 1990 en waarvan de laatste steen nog lang niet in zicht is!

HISTORIE

Al sinds 1990 is onze organisatie gevestigd aan de Spoordonkseweg 80 in Oirschot. In dat jaar namen John & Marja Schepens namelijk café 'Bij Jantje' over en toverde het om tot 't Kroegske. Dit was het startsein voor een mooie toekomst, waarin het bedrijf zichzelf erg heeft ontwikkelt. 

In 1995 is zalencentrum De Stapperij gebouwd naast café 't Kroegske. Hierdoor was het voortaan ook mogelijk om feesten en partijen te verzorgen. Enkele jaren later (in het jaar 2000) is De Stapperij voorzien van een metamorfose en uitgebreid met verschillende ontvangstruimten. 

Na meerdere jaren de horeca formule geoptimaliseerd te hebben werd het tijd voor een volgende stap: activiteiten. Dit is in 2012 vormgegeven met de aanleg en opening van de Pitch&Putt golfbaan. Een jaar voor deze realisatie is Niels ingestapt in de organisatie als bedrijfsleider van Dinercafé 't Kroegske.

In loop van de jaren zijn er meerdere activiteiten bijgekomen, is het zalencentrum nogmaals voorzien van een eigentijdse look en heeft het terras een upgrade gekregen. Niels heeft zich in die tijd continue ontwikkeld en is in 2016 ingestapt als vennoot. Destijds met de gedachte om het bedrijf in de toekomst over te nemen. Deze toekomstplannen bleken 5 jaar later werkelijkheid te worden.

Met de overname gaat er een frisse wind door het bedrijf: 'wel een upgrade her en der, maar we willen niet kwijtraken wat er al is opgebouwd'. 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op