[error-SH-searchBar()]

 

Perfectie is in woorden soms moeilijk te omschrijven... Daarom leggen wij dit liever uit met onze gerechten! Want bij een goed gerecht draait het om een paar aspecten: smaak, kwaliteit, opmaak en herkomst. En al deze aspecten vind je terug op onze nieuwe menukaart.

Vanaf dinsdag 14 oktober geniet je in ons dinercafé van een nieuwe menukaart! Achter de schermen hebben onze koks druk gewerkt aan het vormgeven van de lekkerste gerechten. Hiervoor hebben ze inspiratie geput uit verschillende keukens, gebruik gemaakt van verschillende technieken en zoveel mogelijk proberen te werken met lokale producten passend bij het seizoen. 

What's new?

Op de kaart zijn veel nieuwe producten en gerechten te vinden. Hierbij moet je denken aan halloumignocchi, bastogne parfait, een Mexciaanse burger en nog veel meer! Echter, het meest nieuwe op de kaart komt uit eigen keuken. Want wij roken namelijk zelf onze zalm en buikspek. Deze huisgerookte producten hebben een heerlijke volle en karakteristieke smaak die je pappillen verrassen.

Benieuwd wat er nog meer veranderd is? Dan moet je toch echt even op onze kaart gaan spieken. 

Check onze menukaart

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op