[error-SH-searchBar()]

 

Carnaval vier je niet alleen, maar samen! En in Olliedonk hebben we dit jaar een spetterend programma. Vijf dagen ouderwets genieten: samen, lokaal en in een gezellige kroeg. Benieuwd wat het programma van KOMAEN is? Check dan snel de informatie per dag.

ZATERDAG 18 FEBRUARI

Een dag voor jong & oud! Want om 14.00 uur trappen we af met een speciale kindermiddag. Een gezellige middag met muziek van DJ Jantje, vermaak met gloednieuwe spelletjes en een stempelkaart om te genieten van al het lekkers.

In de avond wisselen we de setting en gaan we ouderwets carnavallen. Onder aanvoering van de Olliedonkers gaan we er een groot feest van maken. En dit jaar doen we dat met enkele bijzondere optredens. Want KOMAEN & de Olliedonkers presenteren The Masked Singer Spoordonk! Ben jij er bij vanaf 20.00 uur?

MAANDAG 20 FEBRUARI

Yes: het is tijd voor de grote optocht! Een evenement wat traditiegetrouw niet mag ontbreken bij carnaval. En nadat we met zijn alle gekeken hebben naar de optocht gaan we er één groot feest van bouwen.

Want bij KOMAEN warmen we eerst even op, waarna we los gaan met DJ Lucas live entertainment. Tussen al het feesten door luisteren we ook nog aandachtig naar de uitslag van de optocht. Wij kunnen niet wachten!

DINSDAG 21 FEBRUARI

Ownee.... Alweer de laatste dag van carnaval 2023. En die moeten we goed afsluiten! Daarom beginnen we eerst met een goede bodem en dat om precies 11.11 uur (carnavalsbrunch). Aansluitend gaan we op toer met de Olliedonkers en dweilen we door de omgeving. Bij terugkomst sluiten we af met een muziek van onze huis DJ.


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op