Starttijd golfbaan reserveren

Starttijd golfbaan reserveren

Vanaf aankomende maandag (11 mei) gaat de golfbaan weer open! Wij kijken er naar uit en zijn erg blij om jullie weer te ontvangen.

Echter, we kunnen aankomende maandag nog niet open gaan zoals jullie van ons gewend zijn. Landelijk zijn er afspraken en regels waar golfbanen zich aan moeten houden. Deze regels zijn tijdelijk, maar noodzakelijk om open te mogen. Via deze weg willen wij jullie daarvan op de hoogte brengen:


Reserveren

Alle flight's vertrekken vanaf hole 1 op reservering.

Om dit te kunnen realiseren gaan we werken met een online/digitale agenda:

In de agenda kan je om de 6 minuten een startijd boeken, voorbeeld starttijden:

12.00 – 12.06 – 12.12 – 12.18 – 12.24 – 12.30 – 12.36 – 12.42 – 12.48 – 12.54 – 13.00.

Om te reserveren klik je de gewenste dag aan, kijk je of de gewenste tijd vrij is, klik je op reserveren en voer je een tijd in (6 minuten regel in acht nemen). Het systeem vraagt dan om een naam en telefoonnummer (graag aantal personen invullen). Uw privacy is van belang, daarom willen wij het volgende vragen om in te vullen bij uw naam: gebruik je voornaam en eerste letter van je achternaam.

https://www.supersaas.nl/schedule/Pitch&Putt_Oirschot/Starttijden_golf?view=week&day=8&month=5.

Heeft u moeite met reserveren, komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0499 - 57 36 71

Praktische informatie en richtlijnen

- De baan is van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 08.00 uur tot 20.00 uur. Mocht je zelf niet beschikken over een eigen tas is één van onze collega's tussen 10.30 uur en 18.00 uur aanwezig.

- Een flight bestaat uit maximaal 3 personen en heeft als groep zijnde 2 uur de tijd om 18-holes te lopen (9-holes is in deze periode niet mogelijk).

- Op woensdag t/m zondag is er de mogelijkheid om koffie/thee/frisdrank te bestellen en gebruik te maken van lunch of diner van onze drive-in. Je bestelling mag je meenemen op de golfbaan, maar onze terrassen blijven tot 1 juni gesloten.

- Uitgifte van golfballen/tassen/clubs etc. vindt plaats vanuit de loods.

- Gelieve te parkeren op de parkeerplaats van de Stapperij op de aangegeven plekken.

- Het reserveren van een starttijd wordt de komende periode verplicht. Dit is nogmaals een tijdelijke, maar noodzakelijke oplossing.

- De richtlijnen van het RIVM staan voor ons centraal. Wij zullen hier altijd naar handelen en vragen jullie om dit eveneens te doen.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »