GVB-traject

GVB-traject

Wilt u (nog) beter leren golfen en overal willen kunnen spelen? Dan is deze cursus een enorme aanrader voor jou! Tijdens deze cursus leert u de basisvaardigheden van golf en kunt u na het behalen van uw examen overal de golfbaan op. Op verschillende momenten in het jaar bieden wij een cursus aan.

Eerst volgende cursus begint op dinsdag 16 juni.

De golfbaan van Pitch&Putt Golf Oirschot is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen zonder ervaring met golfen. Voor grotere golfbaan is er echter een golfvaardigheidsbewijs vereist. Deze kunt u bij Pitch&Putt Golf Oirschot behalen.

De cursus is voor iedereen met kleine en grote golfambities. Onze instructeur zorgt ervoor dat je tijdens de cursus van 8 weken op een gezellige en relaxte manier toewerkt naar het behalen van je GVB. Door de beperkte omvang van de groep is er aandacht op maat, voor elke speler en op elk niveau. Heb je nog nooit eerder gegolfd, dan is het volgen van onze voorafgaande introductiecursus overigens wel een aanrader.

Inhoud van het GVB:

  1. Praktijk- en theorielessen.
  2. Het examen.
  3. Een 9-holes kwalificatieronde bij De Achterste Hoef in Bladel.
  4. Huren van de materialen.
  5. D-lidmaatschap voor het eerste kalenderjaar (NGF geregistreerd).

De kosten van deze cursus bedragen €200,-

Tijdens het GVB-traject onbeperkt oefenen? Dat kan! Voor maar € 45,- speel je 8 weken onbeperkt op onze baan, u kan natuurlijk ook een volledig abonnement afsluiten.

Om een afspraak te maken voor het starten van deze cursus of voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via giel@stapperij.nl of 0499 - 57 36 71.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »