Het aspergeseizoen is weer begonnen! Een seizoen waar wij (en vooral onze koks) altijd naar uitkijken. Want niets is zo leuk om te werken met lokale seizoen producten. En ook dit jaar hebben onze koks weer heerlijke gerechten die ze jullie graag laten proeven.
Aspergesoep | 7
Beenham, lente-ui
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en de beste asperges van 'van Gerven'.
Échte Brabantse wijze | 23
Beenham, Hollandaise, krieltjes, gekookt eitje
Diepzee met een twist | 26
Zalm, gamba's, Hollandaise, krieltjes
Bordje asperges | 8
Wist je dat aan onze aspergekaart een speciaal lokaal tintje zit? Wij werken namelijk samen met diverse leveranciers uit de omgeving, welke allen staan voor een kwalitatief goed en beter product. Zo komen onze overheerlijke asperges van familie van Gerven, serveren wij ons gerecht op echte Brabantse wijze met de prijswinnende beenham van Slagerij Polsdonk en komen de eieren kakelvers van Lekker'nei.
Geniet van een 2-gangenlunch
Moederdag 2024
Moeders vinden cadeautjes natuurlijk heel leuk, maar ze vinden het nog leuker om gezellig samen te zijn met het gezin en te genieten. Daar denken wij natuurlijk graag in mee. Want met Moederdag geniet je van een speciale 2-gangenlunch. Hierbij serveren wij twee bourgondische deelplanken: de 1ste plank is hartig en de 2de plank is zoet! Meer informatie vind je in onze agenda.