Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bij de Stapperij in Oirschot zit u goed voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje. Hier kunt u verschillende leuke activiteiten doen, lekker eten en het feest op het terras, in ons café of in een van onze zalen voortzetten.

Begin de dag met een kopje koffie of drankje en ga vervolgens een van de activiteiten doen. Bij de Stapperij vindt u een divers aanbod aan activiteiten. Zo kunt u op onze golfbaan Pitch&Putt spelen. Wat ons betreft de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje omdat er geen ervaring met golfen vereist is. Ook kunt u bij ons met een e-chopper toeren, bubbelvoetbal spelen of een workshop drone vliegen doen en nog veel meer. Onder het genot van een drankje is een spelshow of quiz ook zeker een aanrader. Of ga op pad met de huifkar! Uiteraard kunt u ook meerdere activiteiten combineren. Neem eens een kijkje bij onze activiteiten voor een compleet overzicht.

Na een intense activiteit moet er natuurlijk ook gegeten worden en dat kan bij de Stapperij met een uitgebreide barbecue. Dit kan zowel buiten als binnen dus ook bij minder weer verzorgen wij een barbecue op uw bedrijfsuitje. Wilt u liever iets anders? Kies dan voor een buffet, walking diner of een van onze andere culinaire mogelijkheden. Daarna kunt u lekker op ons terras, in het café of in een van onze zalen het feest voortzetten of gezellig nagenieten onder het genot van een lekker drankje.

Wilt u alleen een activiteit doen? Of alleen met uw personeel eten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Vraag een offerte aan of regel uw bedrijfsuitje zelf met slechts enkele klikken!

Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »