Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal of bubble football is een nieuwe activiteit bij de Stapperij in Oirschot. Het is een leuke en intensieve activiteit die zeer geschikt is voor een vrienden dag, familie dag of bedrijfsuitje.

Bubbel voetbal wordt gespeeld in twee teams op een klein veldje en het doel is natuurlijk om bij de tegenstander te scoren. Maar dat valt niet mee als je in een grote plastic bubbel zit! Voordat je het weet wordt je omver geduwd en ben je de bal alweer kwijt. Bubbel voetbal is dus niet alleen een sportieve, maar ook een zeer vermakende activiteit.

Naast bubbel voetbal zijn er bij de Stapperij nog vele andere activiteiten te doen. Na afloop van de activiteit kun je bij ons op het terras of in het dinercafé genieten van een barbecue, een 3-gangen diner of gewoon een lekker drankje.

Duur: 1 uur
Prijs: €12,50 p.p.
Minimaal aantal personen: 8

Bij bubbel voetbal speel je 5 tegen 5, maar het kan ook 4 tegen 4 gespeeld worden. Elk team bestaat uit maximaal 7 personen en er kunnen 4 teams gevormd worden, welke onder begeleiding van onze scheidsrechter in een toernooivorm de strijd met elkaar aangaan. Hierdoor is bubbelvoetbal geschikt voor groepen tot 28 personen.

Ben je met een grotere groep? Geen probleem! Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan (in samenspraak met jullie) voor een uitdagend en gezellig programma.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »