Disclaimer

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. 't Kroegske - Stapperij - 't Zand - Pitch&Putt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.

Noch 't Kroegske - Stapperij - 't Zand - Pitch&Putt, noch de staf, medewerkers, of agenten van 't Kroegske - Stapperij - 't Zand - Pitch&Putt zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software.

't Kroegske - Stapperij - 't Zand - Pitch&Putt kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan [bedrijfsnaam] niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en handelsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van 't Kroegske - Stapperij - 't Zand - Pitch&Putt of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »